RakeRider

Littlewoods Poker mandags dobbel op turneringer

Skrevet den 12. oktober 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Littlewoods Poker mandags dobbel op turneringer
Tags: ,

Littlewoods Poker kører i øjeblikket – i en tidsbegrænset periode – en promotion, der hedder Monday Twins – hvor du kan fordoble din præmie, ved at deltage i deres Twin challenge.

Spilles hver mandag

Hver Mandag kl. 19.35 kan du deltage i to $10.000 garanterede turneringer, der kører simultant og hedder $10.000 Monday Twins challenge Royal og $10.000 Monday challenge Flush. Som alle turneringer findes de i lobbyen via turneringer, hvorefter challenges vølges. Indskuddet er på $22 til hver turnering.

Hvis du kommer i pengene i begge turneringer, den samme dag. Vil du udover de normale penge præmier, vinde en ekstra bonus fra Littlewoods Poker i form af adgang til næste mandags turneringer – du får altså sæder til en værdi af $44 til næste uges challenge.

Kommer du på finalbordet i begge turneringer på samme dag, vil du, udover de normale penge præmier, få en ekstra Littlewoods Poker bonus, i form af sæder til hele den næste måneds Sunday challenge turneringer. Disse sæder har en samlet værdi af $320.

$1000 ekstra til dig

Skulle det lykkes dig at vinde en af Monday challenge turneringerne, samtidig med at du når final table i den anden, på samme dag. Vinder du hele $1.000 udover de normale penge præmier.

Hvis du både vinder den ene af disse Monday challenge, og blive 2ér i den anden, på samme dag. Så får du en ‘€trøste præmie’€ på hele $2.500, oven i de normale penge præmier.

Til sidst får du intet mindre end $10.000 oven i de normale penge præmier, hvis du vinder begge Monday challenge den samme dag.

Her er altså tale om en anderledes og sjov form for promotion, med 7 forskellige måder at vinde på – og hvor det gælder om at holde tungen lige i munden i to turneringer på samme tid. Fordi at de spilles hver for sig, kan man naturligvis godt spille den ene uden at spille den anden. Men hvorfor ikke forsøge at fordoble værdien og spille begge, og se om du ikke kan få del af de ekstra bonus præmier fra Littlewoods Poker, via de 7 muligheder du har for at vinde.

Du kan også være med

Du kan lave en konto hos Rakeriders og modtage en 100% bonus op til $400. Ydermere kan du som noget helt specielt for Littlewoods Poker modtage 25 % af din Littlewoods Poker bonus med det samme. Så der er næsten ingen undskyldninger for ikke at spille poker hos Little Wood Poker.

Husk spillere også automatisk bliver tilmeldt VIP program med Rakeriders, hvilket betyder mulighed for cashback på optil 36% oveni i bonus på Littlewoods Poker.

LWPoker jackpots 468*60