RakeRider

Ladbrokes Poker tilbyder EUR 30000 Nordic Race

Skrevet den 31. marts 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Ladbrokes Poker tilbyder EUR 30000 Nordic Race

 

Der er kommet et par ekstra gode grunde til at man skal spille hos Ladbrokes Poker i den kommende måneds tid.

Fra den 1-30. april vil der nemlig blive afholdt et €30.000 Nordic Rake Race, og der er faktisk mere end bare kontanter i puljen.

Ladbrokes Poker vil nemlig også give den spiller der optjener flest point på hver enkelt dag i april, en gratis iPad 3.

Der vil således være 30 glade pokerspillere som kommer til at nyde det førende produkt fra Apple i denne kommende måned, og der er hele €3500 til vinderen af racet.

Kun for nordiske lande

Dette store rake race er kun tilgængeligt for spillere i de nordiske lande, og derfor er det kun kunder fra Danmark, Sverige, Norge og Finland der må være med.

Antallet af modstandere er derfor markant svækket, men der vil dog alligevel være en kontant præmie til de 75 spillere der optjener flest player points i perioden.

Mængden af player points vil desuden også blive øget markant på udvalgte tidspunkter.

Fra den 7-8, 14-15, 21-22 og endeligt 28-29. april vil du nemlig optjene helt op imod 3 gange så mange race point som på øvrige dage.

Få VIP fordele oveni

Ladbrokes Poker tilbyder stadigvæk deres populære VIP Program kaldet Players Club til alle danske kunder, og derfor er der god grund til at komme i gang med at få oprettet en konto.

Her kan du nemlig gøre dig fortjent til op imod 30 % i loyalitetsbonus, og derudover følger der også en lang række andre fordele for alle dem der tager del i VIP programmet.

Vælger du at oprette dig med det samme, kan du også få en 250 % bonus på dit første indskud, og der er mulighed for at frispille helt op til 12.500 kroner i bonus hos Ladbrokes Poker.

Klik her og opret dig