RakeRider

Ladbrokes Poker med 3 store races

Skrevet den 13. september 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Ladbrokes Poker med 3 store races

Ladbrokes Poker giver hver eneste måned mere end €40000 væk til alle deres aktive pokerspillere, og hvis du kunne tænke dig at få fat i en del af de penge skal du bare oprette en konto og gå i gang med at spille. Det er helt og aldeles ligegyldigt hvilken type af poker du er tilhænger af. Hvad enten det er cashgames, turneringer eller de populære Sit N Go turneringer som falder i din smag kan du være med. De mange præmier er nemlig fordelt ud over 3 leaderboards eller rake races så spillere i alle varianter kan deltage.

Masser af penge på spil

Det race der har den største værdi er det faste rake race for cashgame spillere. Her vil der være €20000 i puljen hver eneste måned, og det smarte ved denne kampagne er at du kan kombinere den med alle de øvrige tilbud som findes hos Ladbrokes Poker. Det betyder at du både kan spille din startbonus fri såvel som du kan optjene rakeback, samtidig med at du vinder penge i dette enorme race. Ligegyldigt hvor højt du spiller eller hvilken variant du er tilhænger af, kan du tage del i disse mange flotte tilbud.

Opret dig og vind

Lige så snart du har oprettet dig hos Ladbrokes Poker skal du foretage din første indbetaling. Når denne er gået igennem vil en 100 % sign-up bonus på op til 5300 kroner blive sat ind på din konto. Denne bonus spilles fri i takt med at du optjener player points, og du kan altså kombinere de mange races og leaderboards med denne bonus. Herfra gælder det bare om at spille så meget som overhovedet muligt, og forhåbentlig stryge helt til tops i et af de tre races.

Besøg Ladbrokes Poker med det samme og opret din konto i dag og så kunne du også vinde endnu mere ved at spille poker!