RakeRider

Ladbrokes Poker giver enorm rakeback

Skrevet den 7. juni 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Ladbrokes Poker giver enorm rakeback
Tags:

Hos Ladbrokes Poker har man mulighed for at få en super god rakeback aftale i en begrænset periode. For at se hvor høj interessen er for en højere rakeback end normalt, har Ladbrokes Poker valgt at tilbyde alle deres nuværende og nye kunder op til 50 % i ugentlige rakeback.

Bedste tilbud nogensinde

Dette tilbud er uden tvivl det bedste som nogensinde har været hos Ladbrokes Poker, så hvis du synes at 50 % rakeback lyder som en særdeles god aftale så er tiden inde til at oprette dig hos Ladbrokes Poker og sikre dig denne fantastiske aftale.

For at få del i denne aftale skal du blot oprette dig som kunde hos Ladbrokes, og derefter får en ugentlig rakeback som er baseret på hvor meget du har raket i den forløbne uge. Raker du mellem $1-$374 får du effektivt 30 % i rakeback.

Raker du $375-$749 får du 40 %, og sidst men ikke mindst kan spillere som raker $750 eller mere om ugen se frem til 50 % i direkte rakeback. Det har aldrig før været muligt at få så meget rakeback hos Ladbrokes Poker, og derfor er det en økonomisk god ide at oprette sig som spiller så man kan få en rigtig flot belønning for ens spil – hver uge.

Brug koden RIDERS

Under registreringen af din nye konto hos Ladbrokes skal du benytte koden RIDERS. Gør du dette vil du udover de op til 50 % i ugentlige rakeback også modtage en sign-up bonus på op til $1000. Denne bonus bliver spillet fri i form af at du optjener spiller-point.

Opret dig hos Ladbrokes Poker gratis og få markedets bedste rakeback aftale og op til $1000 i bonus.

Download her!