RakeRider

Kvalifikation til Pokerfest II hos Party Poker

Skrevet den 26. marts 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Kvalifikation til Pokerfest II hos Party Poker

Om mindre end en måned vil Party Poker afholde en ny omgang af Pokerfest Online, og i den forbindelse tilbyder de flere muligheder for kvalifikation.

I dag lød startskuddet for de første satellitturneringer, og du kan vinde adgang til samtlige events i årets udgave af Pokerfest Online.

Det betyder at hver af de kommende kvalifikationsturneringer kan give dig et sæde til en værdi af helt op til $1.060.

Disse vil køre uden pauser frem til at Pokerfest II går i gang den 22. april, så det kan være en ide at sikre sig et sæde til flere af de store events allerede nu.

Turneringer i alle prisklasser

For at gøre Pokerfest II til en succes for både små og store spillere, er der events i alle tænkelige prisklasser i år.

Det betyder at indskuddene starter på bare 20 Party Points, og går så helt op til de $1.060 som det koster at være med i Event 26 som er en $450.000 garanteret NLHE turnering.

Der bliver også en sand perle at se frem til den 6. maj hvor turneringsserien bliver afsluttet. På denne dato vil Main Event nemlig finde sted, og der er hele $1.000.000 på højkant.

Mange fordele ved Party Poker

Det er ikke kun på grund af Pokerfest II, at du skal oprette dig som kunde hos Party Poker.

De har nemlig også mange andre gode tilbud i form af et VIP program med mulighed for op til 50 % i rakeback for blot at nævne et enkelt.

Lige nu er der blandt andet også ugentlige satellitturneringer som kan sikre dig en pakke til en værdi af $14.000 til årets udgave af World Series of Poker i Las Vegas.

Der er kun gode ting at sige om Party Poker, så opret din konto nu og læs mere om alt det som denne udbyder kan tilbyde.

Tilmeld dig Party Poker