RakeRider

Kongsgaard vinder stor turnering hos PokerStars

Skrevet den 26. marts 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Kongsgaard vinder stor turnering hos PokerStars

Han er kendt for at være en af de absolut bedste pokerspillere vi har her i Danmark, og sent søndag nat kunne Søren Kongsgaard igen sætte sig på tronen.

Danskeren gik nemlig hele vejen i den store $109 No Limit Texas Hold’€™Em Turbo turnering hos PokerStars, og det indbragte ham en gevinst på $25.102.

Der var i alt 886 spillere der havde tilmeldt sig eventen, men som bekendt var det altså Søren der endte med at sidde tilbage med alle de chips der havde været i spil.

Det tegner derfor til at Søren Kongsgaard igen har fundet det gode spil tilbage, og det kan måske byde på flere sejre.

Tilbage i Danmark

Efter at have tilbragt et par år på Cypern, er Søren desuden også vendt tilbage til Danmark. Den nye lovgivning har nemlig betydet væsentligt bedre vilkår for professionelle pokerspillere, og derfor er eventyret på solskinsøen nu et afsluttet kapitel.

Blandt andet er PokerStars også blevet skattefrit at spille hos nu, og det betyder at Søren kan glæde sig over at de $25.102 kun skal gå ned i hans egne lommer.

Med den dugfriske sejr må man desuden også forvente at Kongsgaard vil satse ekstra hårdt på turneringer i den kommende tid, og det er faktisk ikke helt dumt tidspunkt at gøre det på.

SCOOP spilles i maj måned

Fra den 6. maj vil dette års udgave af Spring Championship of Online Poker blive spillet hos PokerStars, så mon ikke at han vil prøve lykken i flere af de 114 events som finder sted.

Kunne du selv tænke dig at få en konto hos PokerStars, så kan du oprette dig helt uden omkostninger.

Benyt koden PSP7824 når du tilmelder dig, og så venter der en 100 % velkomstbonus på helt op til $600.

Tag desuden et blik på mulighederne for hvordan du kvalificerer dig til de største events under SCOOP i år.

Besøg PokerStars