RakeRider

Godt at vide om Full Tilt Poker Rakeback

Skrevet den 16. juli 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Godt at vide om Full Tilt Poker Rakeback
Tags: ,

Full Tilt Poker rakeback er en nødvendighed for alle spillere som påtænker at åbne en konto hos verdens næstestørste pokerrum. Full Tilt har til gengæld de absolut største pengespil på nettet, hvor spillere som Gus Hansen, Tom Durrrr Dwan, David Benyamine, Phil Ivey, den anonyme Isildur1 og Phil Galfond sætter hinanden stævne på nogle borde med velvoksne indsatser.

En Full Tilt Rakeback aftale sikrer spillere 27% rakeback på såvel turneringsspil som spil om penge. Rakeback udbetales hver fredag og som hosde fleste pokerrum som accepterer amerikanske spillere, er denne aftale det som kaldes en netto aftale. Dette betyder at Full Tilt Poker fratrækker finasielle omkostninger, points som bliver brugt, poker bonusser og endvidere fratrækkes spillerens del af et eventuelt overlay i en turnering også rakeback.

Der er mange spillere som rent faktisk bliver en anelse forundrede når de opdager det er en netto deal de har hos Full Tilt. I princippet er det dog en yderst fair måde at opgøre rakeback på idet at spillerne selv betaler 27% af de udgifter som de påfører Full Tilt Poker.

Eksempel på netto rakeback

Som et eksempel kan vi se på en situation hvor en spillere har genereret rake for €$100 og fået udbetalt $20 i bonus. Normalt ville spilleren skulle have $27 i Full Tilt Poker Rakeback men da bonus dollars fratrækkes før betaling så udbetales der kun rakeback af $80. Spilleren får $21.6 i rakeback plus $20 i bonus hvilket totalt giver en udbetaling på $41.6 for $100 i rake eller effektivt 41.6% rakeback.

Dette eksempel viser klart at det kan betale sig at frispille poker bonusser hos Full Tilt Poker. Bonusser er dog at betragte som en positiv omkostning da pengene forbliver i pokerrummet hvorimod finansielle omkostninger er en negativ udgift. En ret så stor del af online pokerspillerne ved ikke at de enkelte pokerrum betaler de finasielle omkostninger der er forbundet med indbetalinger.

Omkostninger ved indsætning af penge

For hver $100 i indsætning koster det pokerrrummet omkring $4 i omkostninger og spillere som indsætter og hæver ofte vil opleve at det går ret hårdt ud over rakebacken. $1000 i indsætning koster $40 i omkostning og dermed kan der hurtigt blive fratrukket en del fra den ugentlige betaling.

En stor del spillere som har lavet store indsætninger har reelt en negativ rakeback og får ingen udbetaling før denne negative balance er udlignet. Derfor bør du som spiller virkeligt planlægge din bankroll management hos Full Tilt for at sikre at få mest muligt ud af rakeback aftalen.

Er det fair?

Det sker ofte at vi ser at spillere anklager FTP for snyd og bedrag med hensyn til de beløb som udbetales i rakeback men dette er ofte et udslag af at disse spillere simpelthen ikke forstår Har du spørgsmål til dine udbetalinger eller er det andet som er uklart i denne aftale så kontakt os venligst og vi vil besvare alle dine spørgsmål omkring Full Tilt Poker Rakeback