RakeRider

Giver PokerStars rakeback

Skrevet den 4. august 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Giver PokerStars rakeback
Tags: ,

Rakeback er et gennem de senere år blevet et rigtigt modeord for især skandinaver of Danmark er udover Finland et af de lande hvor rakeback har højest prioritet for en spiller. Selvfølgeligt bør man spille poker med rakeback hvis det er muligt og giver mening.

Giver ikke altid mening

Det er rent faktisk ikke altid det giver mening kun at spille hos pokerrum som giver rakeback. Et godt eksempel på dette er verdens største pokerrum PokerStars hvor der gives indirekte PokerStars rakeback.

Indirekte betyder at spillerne betales gennem bonusordninger og loyalitetsprogrammet og ikke cool cash direkte til pokerkontoen. Da der i princippet ikke findes forskel på om man kalder en rabat på raken for det ene eller det andet så bør man som spiller ofte huske at tage imod de mange gode bonustilbud som findes.

Nye spillere hos PokerStars modtager en solid $600 bonus og denne bonus er bemærkelsesværdig da de tre første indskud tæller. Denne form for bonus findes ikke mange andre steder og samtidigt så frispilles bonussen i små portioner hvilket igen er til spilleres fordel.

Loyalitets points

Ydermere optjenes der loyalitets points mens bonussen frispilles og man bevæger sig også fremad i forhold til at få udbetalt Stellar Rewards. Disse rewards er i alt 19 bonusser som giver penge for points og dermed får man som spiller både bonus, points og ekstra bonusser hos verdens førende pokerrum.

Afhængigt af om man spiller cash games eller pokerturneringer så svarer alle disse fordele til at man rent faktisk modtager en form for PokerStars rakeback til en værdi af mere end 40% i gennemsnit.

Der er absolut ingen grundt til at fravælge PokerStars bare fordi de ikke lige giver direkte rakeback. Det enorme antal spillere, den gode support, den fantastiske software og en indirekte rakeback som er fuldt på højde med andre tilbud gør at PokerStars bør være førstevalget når man skal spille en bonus fri. Download PokerStars og brug Pokerstars kampagnekoden PSP7824 for at modtage, bonusser, stellar rewards og points.

Husk nye spillere kan gratis deltage i kampen om en Lamborghini Gallardo hos PokerStars den kommende tid.