RakeRider

Gambling deposit muligheder på nettet

Skrevet den 11. august 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Gambling deposit muligheder på nettet
Tags: ,

At spille poker på nettet kræver at man indsætter penge. Danskere er i dag blevet yderst fortrolige med at sætte penge ind hos online firmaer og det er også helt uden risiko at benytte sin kort hos disse operatører.

Kreditkort er populære

Den mest brugte betalingsform, i forhold til at lave et gambling deposit, er med VISA eller MasterCard. Her skal det nævnes at MasterCard godt nok tillader kunder at indsætte penge, men man kan ikke hæve til sit MasterCard igen og skal derfor enten hæve direkte til sin bank eller hæve til et VISA kort.

Fælles for indsætning med begge kort er at kunderne altid skal vælge at indsætte penge i den valuta som deres spillekonto er holdt i. Altså har du oprettet en Full Tilt rakeback konto i dollars så skal du indsætte penge i dollars og ikke i danske kroner. Baggrunden for dette er at det er VISA eller MasterCard som veksler dine penge og du får en bedre kurs.

Mange andre muligheder

For spillere som ikke er specielt begejstrede for at bruge deres kort på nettet hos et spilleselskab findes der masser af andre muligheder for gamling deposits. Bankoverførsel, Netbank indbetaling eller oprettelse af konto hos en af de meget store verdensomspændede internet tegnebøger som samarbejder med spilleselskaber og hvor du kan sætte penge ind fra din tegnebog hos Neteller eller Moneybookers. Forskellen på at være kunde hos Neteller og Moneybooker og bruge dit kort hos dem er at begge disse firmaer er godkendt og overvåget af de britiske myndigheder og dermed er der en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

Det er dog vores holdning at danskere i forhold til det regelsæt som gælder for brug af kort på internettet allerede er sikre i formidabel grad og der er ingen grund til nervøsitet så længe man er kunde hos et stort velrenommeret firma.

Læs mere om gambling deposits.