RakeRider

Full Tilt Poker vender muligvis tilbage

Skrevet den 6. april 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Full Tilt Poker vender muligvis tilbage

Det endte med at blive en af de største skandaler indenfor online poker i nyere tid, men nu tyder noget på at Full Tilt Poker vender tilbage.

Firmaet har nemlig lige nu valgt at lave et større antal opslag via diverse job-portaler, og det kan derfor kun være fordi at de snart vil være i gang igen.

Der er dog som bekendt ikke noget der er sikkert, men ifølge de forhandlinger som en fransk investorgruppe har haft med firmaet, tyder meget på at den store krise kan få sin ende.

Skulle Full Tilt Poker slå dørene op igen, vil alle spillere desuden også formentligt få deres indestående tilbage.

Alle blev berørt

Da Black Friday indtræf, var det en dag som mange vil se tilbage på som et sandt mareridt. Det var nemlig ikke muligt at komme ind på ens konto, og derfor heller ikke at udbetale ens penge.

Der er derfor stadigvæk mange mennesker som har millioner af kroner til gode hos Full Tilt Poker, men ifølge de seneste udmeldinger, vil alle kunder altså få adgang til deres konti igen, og kan så derefter frit hæve hvad de måtte have.

Det er dog helt sikkert at Full Tilt Poker vil blive drevet på en anden måde, hvis pokersiden genopstår, men det er endnu ikke helt sikkert om det sker foreløbigt.

Vælg PokerStars indtil da

Hvis der er et sted som der kan anbefales, så er det PokerStars. Som verdens førende udbyder, har de tjek på alt, og det er ganske sikkert at spille hos dem.

Derudover er PokerStars også blevet skattefrit for alle danske kunder, så der er ingen grundlag for at lade være med at besøge deres side længere.

Benyt linket herunder, og tag en tur forbi PokerStars og få en 100 % bonus på op til $600.

Tilmeld dig PokerStars