RakeRider

Full Tilt Poker Rakeback

Accepterer US spillere
Navn
Full Tilt Poker
Website
fulltiltpoker.com
Etableret
2004
Land
Kahnawake
Software
Uafh
Rakeback
27%
Bonus Kode
RIDER600
Bonus
$600
5 stjerner
Full Tilt Poker lobby Full Tilt Poker table
Â
 

Vigtig Information:

Full Tilt Poker bonuskode: RIDER600 skal anvendes under registreringen af din konto!!

FULL TILT OPDATERING

Det ser i vores øjne sort ud for Full TIlt Poker for øjeblikket. Vi har ikke henvist kunder til Full Tilt Poker siden d. 4. maj hvor vi fjernede vores links til dem. Da det på dette tidspunkt endnu var uvist om Full Tilt Poker ville klare skærene eller ej undlod vi at komme med gætterier omkring situationen.

Situationen er dog langt mere klar nu og det er vores overbevisning at det kommer til at tage tid for Full Tilt at rydde op i den her sag. På forsiden at Rakeriders opdaterer vi løbende med artikler om Full Tilt.

Skulle nogle have specifikke spørgsmål besvarer vi gerne disse på support@rakeriders.dk eller MSN: bonusriders@hotmail.com

Full Tilt Rakeback Information

Full Tilt Poker tilbyder alle spillere, der opretter en Full Tilt rakeback konto igennem rakeriders 27 % i Full Tilt rakeback. Denne eksklusive rakeback aftale med Full Tilt Poker er åben for nye spillere, der ikke har en eksisterende konto ved fulltiltpoker.com. Full Tilt rakeback tilbudet giver vores spillere maksimum Full Tilt rake back og giver den bedst mulige rakeback aftale som Full Tilt Poker tilbyder til sine spillere på nuværende tidspunkt. Tilmeld dig Full Tilt Poker rakeback nu ved at oprette konto via linket foroven og indsende dit poker nickname til os, hvorefter vi automatisk opretter Full Tilt rakeback aftalen for dig.

Vi opfordrer alle nye spillere til at gøre brug af denne eksklusive rakeback aftale med verdens 2. største pokerrum, hvilken giver vores spillere adgang til en unik 27 % automatisk Full Tilt rakeback. Spillere uden en Full Tilt Poker konto, der leder efter et nyt pokerrum, bør derfor helt sikkert benytte dette tilbud, da der ikke findes bedre aftaler ved nogen anden udbyder af samme størrelse.

Er du tvivl eller har spørgsmål til Full Tilt rakeback aftalen, er du mere end velkommen til at kontakte os. Alle som laver en rakeback aftale på Full Tilt Poker gennem Rakeriders vil modtage en bekræftelsesmail på, om at deres konto er blevet tilknyttet Full Tilt rakeback aftalen.

Full Tilt Poker Bonus

Alle nye spillere på Full Tilt Poker vil være berettiget til at modtage en poker bonus på 100 % op til $600 på deres første indskud ved brug af Full Tilt Poker bonuskoden RIDER600. Vi gør imidlertid opmærksom på at Full Tilt Poker bonussen bliver fratrukket eventuel rakeback, hvorfor spillere der ikke raker udover start bonussen, ingen rakeback vil modtage i perioden hvor bonussen spilles fri. Full Tilt Poker bonussen bliver automatisk krediteret en spillers bonus konto og udbetalt løbende til din poker konto i dele af 10 % af indskud eller $20, efterhånden som spillerkravene opfyldes. Bonussen er blandt de nemmeste at spille fri på markedet, hvilket gør den interessant på trods af reduktionen i rakeback.

Rakeback Udbetaling

Full Tilt rakeback bliver automatisk overført til din konto, hvis du er oprettet igennem rakeriders.dk. Rakeback udbetales til din Full Tilt Poker konto hver fredag, hvor beløbet vil være til spillerens rådighed. Alt cash game rake, samt turneringsgebyrer, tæller i forhold til den samlede rakeback på Full Tilt Poker. Der er ingen krav om minimum rake for udbetaling af rakeback, hvilket betyder alle for glæde af rakeback aftalen. Dette gør samtidig Full Tilt rakeback aftalen til en af de bedste på markedet, da selv små rakers vil få udbetalt rakeback hver eneste fredag på deres konto.

Spillere bør være opmærksomme på at Full Tilt rake back bliver udregnet som netto rakeback. Dette betyder Full Tilt Poker fratrækker følgende fra den totale rake; bonusser, finansielle omkostninger, turnerings overlay og brugte poker point. Den samlede rakeback udregning tager således udgangspunkt i den samlede cash game rake og turneringsgebyrer minus ovenstående omkostninger. Spillere bør derfor begrænse antallet af transaktioner og undgå at hæve og indsætte penge mere end højest nødvendig, da dette vil blive fortrukket rakeback udbetalingen.

Netværk & Trafik

Full Tilt Poker er et fuldstændig uafhængig pokerrum og har udviklet deres egen unikke software, der er blandt de førende i poker branchen hvad angår både design og driftsikkerhed. Som verdens 2. største pokerrum har Full Tilt Poker en kæmpe trafik døgnet rundt, hvilket sikrer masser af action på poker bordene 24/7. Deres cash games og poker turneringer er uden sammenligning, hvad angår både udbudet af limits og antallet af kørende spil. Spillere finder yderligere nogle af de bedste promotions og garanterede turneringer af alle steder indenfor online poker, hvilket blandt andet inkluderer et loyalitets program, kæmpe turneringsserier som FTOPS, kvalifikation til live turneringer og meget mere. Deres mere 200 professionelle Red Pros betyder samtidig, at spillerne får mulighed for at spille mod de bedste i verden og ligeledes lærer poker fra dem via deres lær, chat og spil med profferne. Alt dette har været med til at gøre FullTiltPoker.com til det klart anden største pokerrum i verden, hvilket også gør pokersiden til et perfekt valg for alle spillere og mere end anbefalelsesværdig.

Kundeservice

Full Tilt Poker tilbyder en uovertruffen kundeservice, der er behjælpelige på alle timer af døgnet til at besvare henvendelser og spørgsmål. Deres support kan kontaktes via support@fulltilt.com og besvarer alle forespørgsler inden for kort tid.