RakeRider

Fortune Poker med EUR 10000 freeroll

Skrevet den 14. maj 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Fortune Poker med EUR 10000 freeroll
Tags: , ,

Der er gode nyheder til pokerspillere som endnu ikke har oprettet sig som kunder hos Fortune Poker. En helt ny kampagne giver dig nemlig garanti for masser af action og høj værdi i form af store freeroll turneringer. Nye spillere som opretter sig hos Fortune Poker inden 30. maj er inviteret med til en stor €10.000 freeroll. For at spille med i en af disse lækre freeroll turneringer skal du oprette dig som ny spiller og indsætte penge. Når du indsætter penge vil du endvidere få en 200 % sign-up bonus på op til €1.000 og 30% Fortune Poker rakeback.

1 hånd er nok

Efter du har spillet din første hånd hos Fortune Poker vil du få gratis adgang til den førstkommende €10.000 turnering. Det har aldrig været nemmere at få adgang til en stor turnering ved blot at oprette en ny konto og indsætte penge. Med den store sign-up bonus hos Fortune Poker er du derudover sikret en god rakeback aftale der giver dig mere på lommen. De store €10.000 freeroll turneringer kører hver uge frem til den 30. maj og det er bare med at få lavet en konto og indsætte penge inden det gode tilbud stopper.

Der vil i alt være 6 af disse hæsblæsende freeroll turneringer på programmet indtil juni, og det kræver altså bare at man opretter sig som ny kunde hos Fortune Poker og indsætter penge. Turneringerne har indtil videre haft under 600 deltagere så der er stor værdi i at blive Fortune Poker kunde i maj måned.

Spil med nu

Spil med i en lækker €10.000 freeroll turnering hos Fortune Poker når du opretter din nye konto, og få forvandlet dit spil til en stor gevinst. Vi ses til masser af store freeroll turneringer hos Fortune Poker i maj.

Få din gratis turnering her!