RakeRider

Fortrolighedspolitik

Behandling af personlige oplysninger

Vi vil til hver en tid respektere og beskytte alle dine personlige oplysninger. Alle informationer indsamlet på denne hjemmeside vil naturligvis blive holdt strengt fortrolige og vil ikke blive videregivet til 3. part. Enhver information du giver til os inklusive e-mail adresse, vil blive opbevaret med største forsigtighed og du kan til enhver tid være sikker på at disse informationer ikke vil blive brugt i nogen henseende, du ikke har givet samtykke til.

Videresalg eller videregivelse af information til 3.part

Vi sælger, udlejer, handler, låner eller leaser ikke nogen form for personlig information indsamlet på vores hjemmeside til anden side.

Browserinformation indsamlet på vores hjemmeside

Denne information bruges til internt brug og kan ikke identificere dig eller din computer.

Brug af cookies

Vi anvender cookies på denne hjemmeside. Dette udelukkende for at spore trafik, som kommer fra andre hjemmesider som igen leder videre til andre hjemmesider. Som operatør er statistik en vigtig del af vores forretningsgrundlag og derfor indsamles der anonyme informationer om de besøgendes adfærd.

Opdateringer og ændringer

Ændringer opdateres såfremt disse måtte indtræffe. Dog vil personlige oplysninger aldrig berøres af disse ændringer.
Venligst ret alle henvendelser via vores behandling af personlige oplysninger til vores e-mail, du finder under ‘€kontakt os’€.