RakeRider

FBI har overtaget www.pokerstars.com

Skrevet den 15. april 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til FBI har overtaget www.pokerstars.com
Tags: ,

I dag har FBI overtaget PokerStars hjemmeside. Poker klienten er stadig funktionsdygtig men nye spillere kan ganske enkelt ikke downloade klienten. Gennem en længere periode har de amerikanske myndigheder slået hårdt ned på hjemmesider som ikke har fulgt gældende amerikansk lovgivning men indtil i dag har online poker industrien være forskånet.

Dette er ubetinget en stor dag for de europæiske spilleselskaber som gennem næsten 5 år har været afskåret fra at tilbyde online poker til de mere end 10 millioner amerikanske pokerspillere.

At det sker en fredag er formodentligt en velovervejet beslutning fra de amerikanske myndigheders side da det bliver svært for PokerStars at gøre noget i løbet af denne weekend.

Det anbefales på det kraftigste at spille på spillesider med licens i EU da også Full Tilt Poker, UB Poker og Absolute Poker er under angreb fra FBI.

Mere følger.

Opdatering:

http://www.justice.gov/usao/nys/pressreleases/April11/scheinbergetalindictmentpr.pdf

De amerikanske myndigheder har udstedt arrestordrer på ledende folk fra PokerStars, Full Tilt Poker og Absolute Poker. Endvidere forsøges der at finde frem til bankkonti tilhørende disse personer og firmaerne bag. Interpol er indblandet.

Pokerklienterne fungerer stadig men det frarådes på det kraftigste at indsætte penge hos disse selskaber indtil der er mere klarhed over situationen.