RakeRider

Et par gode weekend tilbud hos diverse pokerrum

Skrevet den 14. oktober 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Et par gode weekend tilbud hos diverse pokerrum

Der findes et par rigtigt gode tilbud denne weekend til især hobbyspillere og spillere som ønsker at blive en kende bedre til poker. Fælles for alle nedenstående tilbud er at de giver 1 måneds gratis adgang til PokerUni.DK og deres fremragende bibliotek af poker træningsvideoer.

Værdi for minimum 89 kroner

Opret din konto hos et af nedenstående pokerrum, indsæt penge og få værdi for 89 kroner udover det som de enkelte pokerrum tilbyder. Tilbuddet er gyldigt til og med midnat søndag d. 16. oktober.

Efter oprettelse af pokerkonto bedes du venligst sende en email til support@rakeriders.dk med overskriften “gratis pokeruni medlemskab”. Inkluder venligst navnet på det pokerrum du har indsat penge hos og dit nickname.

Samtlige tilbud om ekstra værdi kan benyttes men der kan i alt kun opnås 1 måneds gratis Pokeruni.dk adgang.

TOP TILBUD €37 værdi:

Nordicbet Poker tilbyder en €25 bonus som indsættes direkte på din konto. For at modtage det fulde beløb skal der indsættes €50 da bonussen er en 50% bonus op til €25. Denne bonus adskiller sig fra de fleste andre poker bonus tilbud i og med at bonusbeløbet kan bruges med det samme på cash borde eller til pokerturneringer.

Værdi ved indsættelse af minimum €50:

Direkte bonus €25

Pokeruni.dk abonnement €12

Rakeback 30% hver uge hvis der rakes minimum €30

Læs mere om Nordicbet og opret konto

Stærk Tilbud værdi €22

Classic Poker giver alle nye spillere som indsætter penge €10 ekstra oveni hatten. Lav din konto og få 200% bonus op til €1000. Endvidere kan der spilles med i 2x €1000 gratis turneringer de 2 første lørdage efter oprettelse af konto.

Værdi ved indsættelse af minimum €20

Direkte bonus €10

Pokeruni.dk abonnement €12

Læs mere om Classic Poker og opret konto

Rakeback 30% udbetalt månedligt

En gigant i Danmark værdi €12 plus bankroll boost

Betfair Poker er ubetinget en af de største pokerudbydere i Danmark og tilbyder et utal af større promotions hver måned. Deres valgfri poker bonus er på mellem $50 og $2500. Denne bonus skal frispilles og dermed skal nye spillere lige overveje hvilken bonus der skal vælges.

Betfair tilbyder en gratis turnering med $2500 i præmiepuljen til nye spillere. Turneringen spilles førstkommende torsdag. Derudover har Betfair Poker hver uge 77 turneringer med et meget lavt indskud hvor de smider ekstra penge i præmiepuljen.

Betfair giver ikke decideret rakeback men udbetaler i stedet penge gennem deres VIP program som alle nye spillere automatisk bliver medlem af. Det kan varmt anbefales at lave en Betfair konto i og med at dette pokerrum med sikkerhed bliver en dominerende faktor i fremtiden og dette med fokus på Danmark og danske spillere.

Læs mere om Betfair Poker og opret konto

888Poker giver gratis penge væk værdi $8(+€12)

Hos 888Poker kan du afprøve softwaren uden at indsætte penge. Tilmeld dig888pokerog få $8 ganske gratis at spille for. Det eneste krav er en gyldig e-mail adresse.

Dette pokerrum er kendt for ekstremt mange dårlige spillere og dermed et rigtigt godt sted at afprøve sine færdigheder på online pokerbordene.

Spillere som indsætter penge modtager endvidere en 100% bonus op til $400 som skal frispilles samt adgang til 8 gratis turneringer med præmier for i alt $4500.

Læs mere om 888Poker og modtag $8 gratis

Pokeruni.dk abonnement gives kun i forbindelse med indsætning af penge hos888poker.

Sådan opretter du konto hos Pokeruni:

Udfyld dine data her www.pokeruni.dk.

Vælg Light Medlemskab

Pokeruni meddeler dig når din konto er fuldgyldigt aktiveret til at se alle videoer i biblioteket

I ønskes alle en god weekend.

Venlig hilsen

Team Rakeriders