RakeRider

Ekstra sommerfordel hos Classic Poker

Skrevet den 8. juli 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Ekstra sommerfordel hos Classic Poker
Tags: ,

Vi har gennem sommeren kørt en mindre projekt sammen med Classic Poker og i den forbindelse udvides kampagnen til at omfatte alle nye rakeback spillere som opretter en konto hos Classic Poker. Nye rakeback spillere modtager €10 ganske gratis efter de har oprettet og lavet deres Classic Poker rakeback konto.

Kun for vores spillere

Det er kun www.rakeriders.dk som kan tilbyde dette enestående tilbud som gives oveni den store sign up bonus på 100% op til €200 og 30% rakeback. Classics poker bonus er en formidable bonus da den udbetales I små portioner med €10 per gang. Dermed kan spillere spille i et adstadigt tempo og ganske enkelt frispille så meget som muligt i løbet af de 60 dage der gives til at spille bonus fri. Dette uden at risikere at hele bonussen tabes på gulvet hvis kravet om frispilning ikke opnås og samtidigt frispilles poker bonussen uden at skulle spille oceaner af hænder på kort tid og spillere presses dermed ikke til at spille mere end de har tid til.

At bonussen udbetales på toppen af Classic Poker rakeback er bare endnu en fordel som i alt giver en effektiv rakeback på 50% her i juli måned. Tilbuddet er gældende fra d. 8. juli og frem til d. 1. august.

Nye Classic spillere som laver en konto gennem Rakeriders sender en email til os med PIN nummer info. Dette nummer kan findes i Classic Poker pokerlobby under fanebladet ‘€profile’€. Det er også dette nummer der skal bruges for at se den daglige optjening i rakeback.

Øvrige tilbud

Spillere som ikke er interesseret i at spille på Boss Media kan finde andre gode rakeback tilbud her på siden og fælles for dem alle er at der er automatisk betaling direkte til din pokerkonto. Vi anbefaler for øjeblikket Betfair rakeback som giver 40% indtil VM er slut og vi anbefaler endvidere Full Tilt Poker rakeback da dette pokerrum har masser af fantastisk tilbud udover de 27% rakeback og $600 sign up bonus.

Tilmeld dig Classic Poker rakeback i dag og få €10 ganske gratis, 200% bonus op til €1000 som ikke fratrækkes din rakeback og 30% direkte rakeback betalt hver d.1 til din pokerkonto.