RakeRider

Eastgate og Raffay med kontrakt hos Betfair Poker

Skrevet den 25. februar 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Eastgate og Raffay med kontrakt hos Betfair Poker

Resultaterne har talt deres eget sprog, og det virker på ingen måde som om at succesen vil tage nogen ende for hverken Peter Eastgate eller Stefan Raffay. De to unge herrer har nemlig netop skrevet kontrakt med Betfair Poker, og det betyder at de vil være deres ansigt udadtil når de største pokerturneringer i verden skal vindes. At det lige netop er Eastgate og Raffay der får sådan en aftale kommer ikke bag på de fleste. Begge to har de nemlig i flere år vist suveræn form inden for alle typer af poker, og det er derfor meget velfortjent at netop disse profiler er blevet valgt.

Eastgate glæder sig til Vegas

På trods af at der stadig er en del tid til at WSOP spilles i Las Vegas, kan Peter Eastgate allerede nu godt løfte sløret for hans spænding omkring turneringsserie. Der vil nemlig i samarbejde med Betfair Poker blive lavet en speciel dansk kampagne der kan sende dig med til paradiset i ørkenen. Dette tilbud kan du læse meget mere om i den kommende tid hos Betfair Poker hvor alle detaljer vil blive offentliggjort.

En glad chef

Den danske landechef for Betfair ved navn Peter Weinreich er mere end glad for at det netop er disse to profiler han har fået en underskrift med. Han udtaler blandt andet følgende omkring de to sponsorater.

‘€Det er to dybt professionelle og respekterede pokerspillere, som begge har vundet titler fra øverste hylde. Deres værdier matcher Betfairs aldeles fremragende, så vi er både stolte og glade over offentliggørelsen og glæder os til at komme i gang med samarbejdet.’€

Der skal herfra lyde et stort tillykke til både Stefan Raffay, Peter Eastgate og så sandelig også Betfair Poker med de nye aftaler som forhåbentlig kun bliver en succes for alle parter.