RakeRider

DM i poker – nu også med Kinapoker på programmet

Skrevet den 17. april 2013 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til DM i poker – nu også med Kinapoker på programmet
Tags: ,

I dagene fra d. 9-11 maj spilles der igen DM i poker – nærmere betegnet No Limit Hold’em. Den forsvarende mester – Kristian Kofoed – vandt sidste år 630.000 kroner og et sæde til WSOP Main Event, og i år kan det være din tur.

Danske Spil Poker er nemlig hovedsponsor for DM i Poker 2013, og derfor kan du – selvfølgeligt – spille kvalifikationsturneringer (også kendt som satellitter) på Danske Spil Poker.

Satellitterne er allerede i fuld sving, og de kører frem til d. 5 maj. Du kan f.eks. kvalificere dig helt gratis hver dag kl. 12.15, 18.15 og 21.15 i tre særlige freerolls, hvor de bedste 5 mand i hver freeroll går videre til en $1 turnering. Her er der igen sæder på spil til en $12 turnering, som slutteligt giver adgang til den helt store ugentlige finale, som er en $109 turnering hver søndag. Her er der et sæde til DM i Poker for hver $3000 i præmiepuljen.

Ønsker du at købe dig direkte ind til DM i Poker 2013, er den nette sum 16.150 kroner for en plads i mesterskaberne, som afvikles på Casino Copenhagen.

Kvalificer dig til DM i Poker på Danske Spil her >>

 

DM i PLO og Open Face Chinese

Udover DM i NL Hold’em spilles der også DM i Pot Limit Omaha og den “nye” pokervariant, som det seneste halve år har taget pokerverden med storm – Open Face Chinese (også kendt som Kinapoker).

Til DM i Open Face Chinese er der et begrænset antal pladser på 64 spillere. Buy-in til DM i Open Face Chinese er gratis, men turneringen er en “invitational only”, hvilket betyder, at du skal inviteres med i turneringen. Det kan du blive på Danmarks største pokerforum – PokerNet.dk – som har fået 20 sæder til DM i Open Face Chinese af Danske Spil.

Selv om buy-in er gratis, er der stadig penge i præmiepuljen ved DM i Kinapoker. Danske Spil har nemlig added 12.500 kr. til præmiepuljen.

Sådan får du dit sæde til DM i Kinapoker

Sådan får du chancen for at vinde et af Pokernet.dks 20 sæder til DM i Kinapoker:

  1. Deltag i en afstemning OG fortæl Pokernet.dk hvorfor du mener DU skal være den spiller, som får et gratis sæde.
  2. Spil med i en særlig kvalifikationsturnering som Pokernet.dk arrangerer på Danske Spil med sæder i præmiepuljen.

 

Læs mere om DM i Open Face Chinese på Pokernet.dk >>