RakeRider

Classic Poker november tilbud

Skrevet den 2. oktober 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Classic Poker november tilbud
Tags: , ,

Der er bestemt grund til at vælge en rakeback aftale på Classic Poker i denne tid. Pokersiden tilbyder en fin indskudsbonus og samtidigt gives der 30% rakeback. Nye spillere får adgang til en €1000 gratis turnering som spilles den første lørdag efter man har tilmeldt sig Classic Poker rakeback.

€110.000 garanteres

November byder på en turneringsserie med €110.000 garanterede. ICOP som serien kaldes har i alt 8 turneringer fordelt, hvor halvdelen har et indskud på €30+€3 og den anden halvdel har et indskud på €3+0.3. Der er især to ting der skal bemærkes i forhold til disse turneringer. Først og fremmest så vil den ugentligt søndagsturnering som normalt koster €135 kun koste €33. Godt nok nedsættes den garanterede præmiepulje til €50.000 fra €75.000,men spillere kan til gengæld for et meget mindre indskud skyde efter en stor gevinst.

Vi tror det bliver en succes

Rakeriders spår at dette koncept går rent ind ved spillerne og at mere end 1250 vil deltage mod de normale 550 som spiller turnering.

Endvidere er der €50.000 på højkant hvis en spiller formår at komme på 3 finaleborde i de 8 turneringer. Dette er en solid promotion som selvfølgeligt er svær at vinde men som til gengæld kan vindes for €9.9 hvi man kun spiller de tre €3 turneringer i serien som ikke har rebuy.

Det er bestemt noget som vil give genlyd hos de mindre spillere som alle må forventes at spille med i den første €3 turnering for lige at se om de kan komme på finalebordet. Der kan læses mere om denne turnering på Classic Poker .