RakeRider

Bonus og Rakeback hos PKR Poker

Skrevet den 5. maj 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Bonus og Rakeback hos PKR Poker
Tags: , ,

Den spændende udbyder af online poker kaldet PKR Poker har en lang række gode tilbud til nye spillere. Som ny kunde hos PKR Poker kan du få chancen for at stifte bekendtskab med deres smukke 3D software og samtidig få en god aftale der både inkluderer en bonus og en fast rakeback aftale. For at få del i dette tilbud skal du oprette en ny konto hos PKR Poker og bruge koden PKRBONUS. Når dette er gjort vil du få matchet dit første indskud med 100 % på op til $800. Det er de færreste sider der tilbyder så store bonusser, så det er en god ide at besøge PKR Poker.

Nem at spille fri

Din bonus hos PKR Poker spilles nemt fri ved at spille med i de mange typer af online spil, og du kan også se frem til en fast rakeback aftale der hver måned giver dig hele 30 % af din rake tilbage. Når du både får en sign-up bonus og kan kombinere den med en god rakeback aftale er du udstyret med en fantastisk god aftale som sikrer dig en høj værdi.

Som om at det ikke skulle være nok at give dig en poker bonus og en rakeback aftale har PKR Poker også valgt at give en lang række andre spændende gaver væk til deres nye spillere. Så snart du har indsat penge vil du få adgang til hele 5 freeroll turneringer. Hver af disse freerolls har en præmiepulje på $500, og det er en god mulighed for at vinde ekstra penge uden at investere noget som helst.

Prikken over i’et

Til at sætte prikken over i’€™et giver PKR Poker dig også 1.500 point på din konto som du frit kan bruge i deres spændende online butik hvor du kan købe alt fra turneringsbilletter til lækkert merchandise.

Spil hos PKR Poker her!