RakeRider

Betfair Poker Live Odessa 2011

Skrevet den 19. juni 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Betfair Poker Live Odessa 2011
Tags:

Betfair Poker har netop lanceret en ny spændende live turnering. Navnet på den nye turnering er Betfair Poker Live Odessa, og denne spændende event vil foregå fra den 25. juli til den 1. august.

Kvalificer dig hos Betfair Poker

For at komme med til denne lækre turneringsserie skal du kvalificere dig online hos Betfair Poker. Der vil være masser af forskellige satellitturneringer af forskelligt format hver eneste dag. Du kan når du vinder af en af pakkerne, se frem til en stor Main Event turnering der har en stor garanteret præmiepulje. Mindst $150.000 vil være på højkant i den store finale hvor der bliver rig mulighed for at score kassen mens man nyder det spændende land.

Odessa er kendt for at være sortehavets perle, og med den fine dato for turneringen kan du altså både nyde masser af god poker mens du oplever det spændende miljø og lækre vejr som Ukraine byder på. Hver pakke til Betfair Poker Live Odessa 2011 har en værdi af $2500 og inkluderer indskud til Main Event, $850 til indkvartering og transport samt Betfair Pokers velkendte gæstfrihed som kan nydes under hele eventen.

Cash games i Odessa

Betfair Poker lover desuden at der vil være NLHE og PLO cash games kørende under hele eventen og dette på alle tænkelige takster. Det er kun muligt at deltage i denne turneringsserie hvis du enten kvalificerer dig gennem de forskellige satellitturneringer der kører hos Betfair Poker eller køber dig direkte ind.

Det kan dog anbefales at tage et kig på de mange fine satellitturneringer der kan sende dig ned til sortehavets perle for så lidt som $0.55 eller $5.50.

Skynd dig at vinde en af de store satellitturneringer hos Betfair Poker og meld dig klar til en hel uge med poker, godt vejr og lækre omgivelser på programmet.

Få bonus og opret din konto hos Betfair Poker