RakeRider

Betfair Poker Giveaway med $150.000 i præmier

Skrevet den 13. september 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Betfair Poker Giveaway med $150.000 i præmier
Tags: ,

 Intet mindre end $150.000 giver Betfair Poker væk i en promotion, der vil køre fra fredag den 1. oktober til fredag den 15. oktober, og dem, der spiller på Betfair Poker i september måned vil have en chance for at deltage i dette store giveaway helt gratis. Den kæmpe $150.000 Betfair Poker Giveaway, inkluderer præmier i alt fra turnerings billetter og fodbold trøjer til en weekend væk med vennerne for at se dit favorit hold spille live i fodbold. Så poker spillere, der nyder fodbold samt online poker, vil have noget ekstra sjovt at glæde sig til.

15 turneringer

Der vil være 15 Betfair Poker Giveaway turneringer i alt, og disse vil finde sted med en turnering hver dag fra den 1-15. oktober. For at deltage i en turnering, skal du bruge 1 billet, så hvis du ønsker at deltage i alle 15 giveaway turneringer, skal du naturligvis optjene 15 billetter. Og hvordan får man fat i alle de vigtige billetter? Svaret er ret enkelt – ved at spille poker!

For at være lidt mere specifik, optjener du billetter ved at spille med i rigtige penge spil hos Betfair Poker fra onsdag den 15. september til og med torsdag den 7. oktober. Som du spiller, vil du tjene Player Points, og for hver 50 Player Points, som du indsamler, vil en $ 150K Giveaway turneringsbillet blive krediteret til din konto.

Op til $2500 i bonus

Ydermere vil læsere, der ikke har spillet på Betfair Poker før, kunne tilmelde sig en ny konto og hjælpe sig selv til en Poker Bonus på op til $2.500. Det vil give nye spillere en chance for at øge deres disponible bankroll og få styr på den nye (og meget bedre) Betfair 2 poker software, før den store giveaway starter.

For at komme tilbage til selve den store $150,000 Betfair Poker Giveaway, bør vi påpege, at de turneringsbilletter du optjener, ikke er forbundet med nogen af de 15 turneringer specifikt. Dette giver dig mulighed for at vælge, hvilke af de 15 giveaway turneringer du ønsker at spille, og hvis du kun tjener en enkelt billet, vil du stadig være i stand til at deltage i den turnering, der er netop din favorit.

Besøg Betfair Poker i dag, hvor du kan finde den fulde liste af turneringer, der afholdes under $150.000 Betfair Poker Giveaway. Oprettes din nye konto igennem vores side, vil du desuden kunne modtage maksimum rakeback fra Betfair Poker igennem deres VIP program.