RakeRider

Bet24 Poker med nye live turneringer

Skrevet den 11. marts 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Bet24 Poker med nye live turneringer

Bet24 Poker har fået en forrygende start på det nye år. Med en dansk licens til at udbyde poker, casino og sportsbetting samt et væld af nye profiler på holdet, kan man kun sige positive ting om årets begyndelse. De glædelige tider stopper dog ikke her.

For at være forrest i linjen når det kommer til live turneringer for alle seriøse pokerspillere, har Bet24 Poker nemlig valgt at lave en helt ny serie af live events. Navnet er Danish Poker Tour, og for en pris på 300 kroner kan du være med i hver af de fem som spilles i år.

København er første stop

Den første udgave af Danish Poker Tour spilles den 8-9. april i København. Nærmere betegnet er det hos Hotel Scandic Copenhagen at det hele kommer til at foregå, og du har mange ting at se frem til hvis du ønsker at købe dig ind eller kvalificere dig.

Der vil nemlig være rigtige dealere ved alle disse events, og desuden garanterer Bet24 Poker at alt spil vil foregå efter bogen. Med disse foranstaltninger og et rekord lavt indskud er Danish Poker Tour ikke til at komme uden om.

Vind en pakke hos Bet24

For at fejre at Bet24 er blevet hovedsponsor for den nye turneringsserie har de allerede nu valgt at afholde et hav af satellitturneringer til den første udgave af DPT. Hver uge vil du kunne spille med i op til fire turneringer online der har 1-5 pakker garanteret til eventen i København.

Prisen lyder på $0-$10+$1, og der er derfor mulighed for at alle kan komme med til den første udgave af Danish Poker Tour ved at oprette sig hos Bet24 Poker.

Registrer derfor en konto allerede nu og se hvordan du sikrer dig en plads ved Danish Poker Tour 2012.

Besøg Bet24 Poker