RakeRider

Attention alle nye pokerspillere: Få 55 kr. gratis hos Danske Spil Poker

Skrevet den 11. oktober 2016 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Attention alle nye pokerspillere: Få 55 kr. gratis hos Danske Spil Poker
Tags: , ,

55_kr_gratis_danske_spil_poker

Så er der igen nyt at informere om fra value-town, og denne gang er det Danske Spil Poker som er i centrum for de gode nyheder. Her er der nemlig guf til helt nye pokerspillere, som får 55 kr. gratis at spille poker for.

Danske Spil Poker har lanceret en charmeoffensiv for at trække nye pokerspillere til bordene, hvor de kan prøve kræfter med verdens mest fantastiske og komplekse kortspil.

Her får du nemlig 55 kroner gratis at spille poker for, når du bruger bonuskoden GRATIS55.

Bemærk at der IKKE er noget krav om indbetaling for at få de gratis penge at spille for. Alt du skal gøre er at indtaste bonuskoden som anvist forneden, og du vil herefter modtage pengene omgående på din pokerkonto.

Disse gratis pokerpenge kan bruges til både cash games, turneringer eller sit and go’s, så du bestemmer selv, hvordan du vil forsøge at lave pengene om til en solid poker bankroll.

Hent dine 55 kroner her >>

 

Sådan henter du dine 55 kroner gratis

danske_spil_poker_gratis55_bonus

Der er som nævnt intet krav om indbetalinger for at kunne få de 55 kroner at spille gratis poker for.

Alt du skal gøre er, at logge ind på Danske Spil Poker og gå til menuen, hvor du vælger “Overfør beløb -> Indbetal”.

Her indtaster du bonuskoden GRATIS55 som anvist i billedet foroven, og efterlader beløbsfeltet tomt. Når du trykker på “Indbetal”-knappen, vil du omgående modtage de 55 kroner på din pokerkonto.

Så nemt er det at komme i gang med at spille poker for rigtige penge, uden overhovedet at lave et indskud.

Før du kan hæve pengene til din bankkonto, skal du optjene 50 Bonus Points, hvilket sker helt automatisk mens du spiller poker for rigtige penge hos Danske Spil Poker.

Hent dine 55 kroner her >>

 

De bedste spil til 55 kroner

Hos Danske Spil Poker er der masser af pokerturneringer med lave buy-ins. Dem vi i pokerregi kalder for lowstakes-tournaments. Her er buy-ins helt ned til en dollar eller mindre, så du vil kunne spille en pæn håndfuld turneringer for dine 55 kroner.

Derudover finder du også en bred vifte af cash games med lave blinds. Her kan du spille helt ned til $0.01/$0.02 blinds, hvilket vil give dig mere end fire buy-ins til taksten. Det vil sige, at du har større chance for at bygge en bankroll fra bunden, da du ikke mister alle pengene på én gang, hvis du ryger all in og taber.

Mange vil tage deres 55 kroner og gå all in på f.eks. NL10 ($0.05/$0.10), hvor de ikke vil have til et fuldt buy-in (læs: 100 big blinds), og det er ikke anbefalelsesværdigt, hvis man gerne vil udnytte sine gratis penge optimalt.

En god måde at forsøge at bygge sin bankroll med de 55 gratis kroner, er ved at spille lowstakes sit and go’s. En sit and go har et fast antal spillere, og den begynder så snart alle pladser er solgt. Det vil sige du kan finde en “single table tournament” med kun 6-10 spillere, hvor vejen til præmierne er meget kortere end i de store “multi table tournaments” med flere hundrede spillere.

I små turneringer vil du opleve at vinde oftere, men til gengæld er præmierne også mere beskedne, fordi der ikke er nær så mange spillere til at booste præmiepuljen.

Husk, uanset hvad du spiller hos Danske Spil Poker, er du fritaget fra SKAT på dine gevinster. Du kan læse mere om poker og skat her.

 

Få også 1000 kr. velkomstbonus

Når du nu har snuppet dine 55 kroner gratis, er det værd at huske på, at du også kan gøre brug af Danske Spil Pokers standard velkomstbonustilbud til alle nye spillere. Her får du en bonus på op til 1000 kr. på dit første indskud, men i modsætning til dine gratis penge, skal du først spille bonuspengene fri, før du får dem sat ind på pokerkontoen.

Når bonuspengene først står på pokerkontoen, er de allerede spillet fri, og du kan selv vælge om du vil hæve dem til banken, sætte dem i spil ved pokerbordet eller måske endda flytte dem til Danske Spil-spilkontoen, hvor du kan bruge pengene på Oddset, Lotto eller hvad du ellers måtte have lyst til.

danske_spil_poker_velkomstbonus