RakeRider

Alle danske pokerspillere skal nu bruge NemID

Skrevet den 3. marts 2012 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til Alle danske pokerspillere skal nu bruge NemID

Vi er nu ved at være inde i det tredje måned af 2012, og der er sket meget i Danmark siden årsskiftet. Den nye spillelovgivning er for længst trådt i kraft, og nu har Den Danske Spillemyndighed også besluttet at alle kunder skal benytte sig af NemID pr. 1 marts. Helt konkret betyder det at man skal indtaste ens brugernavn, kodeord og en unik nøgle hver gang man vil spille hos en af de gyldige udbydere i Danmark. Grunden til denne indføring, er i bund og grund for at skærpe sikkerheden for os pokerspillere, og det er derfor ikke noget man bør være negativ over for.

Nøgleviser anbefales

Nets der er firmaet bag NemID, har lanceret et produkt der hedder en Nøgleviser. Dette er en elektronisk dims i stil med en USB-pind, men med den forskel at man via et klik vil få en ny kode hver gang man skal benytte sig af NemID systemet. Med et klik på en knap kan man derfor altid være klar til at logge ind på sine konti for at spille poker, og derfor anbefales det at man køber en nøgleviser. Prisen lyder på 99 kroner. Levetiden er på minimum 3 år, så det er en god investering for alle der køber den.

Alle er pålagt ændringerne

Der er ingen af de nuværende godkendte pokersider i Danmark der har bedt om at få indført dette system, og således er det en beslutning der ene og alene er truffet af spillemyndigheden. Alle udbyderne er dog tvunget til at følge disse regler, så der er ingen der kommer uden om at benytte NemID ved fremtidigt pokerspil på internettet her i landet.

Det er derfor en særdeles klog ide at få bestilt ens nøgleviser hurtigst muligt, da man med et traditionelt nøglekort hurtigt vil løbe tør for koder, og således kan forvente ventetid på at få et nyt tilsendt med postvæsnet.

Køb din Nøgleviser her