RakeRider

3 store races hos Fortune Poker

Skrevet den 4. august 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til 3 store races hos Fortune Poker
Tags:

Fortune Poker byder dig nu velkommen til at spille med om intet mindre end €9.000 hver eneste måned. Dette er en glimrende mulighed for at få flere penge på kontoen uden at nødvendigvis skulle investere hverken mere tid eller flere penge. Du skal bare nyde dit spil som du plejer og så deltager du automatisk i kampagnen som er blevet opdelt i 3 races der har en præmiepulje på henholdsvis €4000 x 2 og et enkelt Raked Hands race der har €1000 at dyste om. Dette fremragende tilbud kører indtil videre fast hos Fortune Poker, så du har altså chancen hver måned for at vinde din del af de mange penge.

Top 50 betales

Hele 50 spillere i hvert af de store €4000 races vil få en præmie på mindst €20 hvilket er en fin ekstra gevinst når man tager de mange gevinstpladser i betragtning. Den mest aktiv spiller modtager en præmie på flotte €500.

Den helt klare fordel ved at deltage i rake races er at man kan udfordre sig selv til at spille endnu mere og forhåbentlig ende øverst på sejsskamlen og dermed inkassere 3500 kroner ekstra for sit spil. Den eneste måde at få del i race pengene er at begynde at spille hos Fortune Poker som samtidigt giver 30 % i rakeback og endvidere en glimrende startbonus på op til €1000 fri på samme tid.

Fortune Poker rakeback