RakeRider

24H Poker med EUR 5000 Loyalty Sunday Freeroll

Skrevet den 21. november 2010 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til 24H Poker med EUR 5000 Loyalty Sunday Freeroll
Tags: , ,

Hver søndag kan du spille med om €5.000 for bare 50 VIP point hos 24H Poker. 24H Poker genoptager succesen med deres Loyalty Freeroll, med €5.000 garanteret og et indskud på bare 50 VIP point.

Den største side hos Entraction

24H Poker er det største pokerrum på online poker netværket Entraction, og har siden sin start altid været utroligt rundhåndet med at dele masser af value ud til deres spillere. Dels i form af utallige rake races, online turneringer med store garanterede præmier, og andre spændende promotions. Nu har de så igen slået en stor værdi fuld online poker kampagne op på plakaten, nemlig deres 24H Poker Loyalty Sunday Freeroll, med hele €5.000 i præmie puljen. Den kommer til at køre hver eneste søndag kl. 19.00 dansk tid, og du kan deltage søndag efter søndag, blot du i ugen op til har optjent mindst 50 VIP point.

Det er en særdeles værdifuld online pokerkampagne som 24H poker har på programmet, og den er heldigvis skruet sådan sammen at de fleste pokerspillere har en chance for at kunne deltage. Med et adgangs krav på blot 50 VIP point har stort set alle mulighed for at kunne deltage. Du optjener 1 VIP for hver €0,50 du betaler i turnerings fee, og du kan tjene helt op til 3 VIP point pr hånd i cashgame hvor du har betalt til den samlede rake der tages fra potten. Afhængigt af hvor meget du har bidraget med og hvor stor raken er i den pågældende hånd.

Kridt skoene og kom i gang

Der er simpelthen ikke andet for, end at kridte skoene i løbet af ugen, så man kan optjene de 50 VIP point svarende til adgangskravet til denne herlige 24H poker €5.000 freeroll. Har du endnu ikke en 24H poker konto, kan du oprette dig her og få en 24H poker bonus på 100 % op til €500. Samtidig får du også en dejlig 24H poker rakeback aftale på 30 % oven i købet. Som en bonus info kan det nævnes at modstanden på Entraction og 24H poker er særdeles lav, især i deres multi table turneringer og sit & go turneringer. Så er du til fisk og masser af promotions, så skal du helt sikkert spille poker hos 24H Poker.

Spil hos 24h poker