RakeRider

24h Poker deler EUR 36000 ud i juni

Skrevet den 30. maj 2011 af admin

Posted i Poker Nyheder | Kommentarer lukket til 24h Poker deler EUR 36000 ud i juni
Tags:

Der er masser af gode tilbud i vente hos 24h Poker i juni måned, hvor du hver eneste dag kan du spille med i gratis turneringer.

Added Præmier

Hver turnering har €1200 added, og med så mange penge i daglige freerolls har der aldrig været bedre grunde til at besøge denne enestående side på det velkendte entraction netværk. 24h Poker tilbyder en enestående oplevelse med masser af kontante fordele for nye kunder. Man kan gratis oprette sig som spiller hos 24h Poker, og hvis både bonus og rakeback lyder som noget for dig, så læs endeligt videre.

Man får en velkomstpakke hos 24h Poker som består af en 100 % sign-up bonus på op til €500 samt en fast rakeback aftale på flotte 30 %. Hvis du derimod er en stor raker og ligger vægt på en høj belønning for dit spil er det muligt at optjene flotte 45 % i rakeback gennem deres VIP loyalitetsprogram. Dette er enestående chance for at sikre sig en absolut god aftale på et af de bedste netværk i hele Europa.

Bonussen hos 24h Poker der er på op til €500 bliver ikke fratrukket din rakeback aftale, hvilket betyder at du rent effektivt kan have en belønning på 50 % i rakeback i den første periode hos 24h Poker mens du spiller din bonus fri. Dette er et fremragende tilbud som især egner sig til meget aktive spillere idet de har mulighed for at få ekstra stor del af deres rake tilbage.

Foruden den gode bonus- og rakeback aftale kører 24h Poker også med en masse enestående kampagner hver eneste måned inklusive nogle massive rake races.

Læs mere om 24h Poker